Post by myojaesacahear on Feb 14, 2022 22:59:22 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות הרבה כולם ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
זה לא היה כיף במיוחד המדריך אומר לך להחליף את הקלפים אבל אין קלף להחליף אז אני תקוע שם יכול היה להיות משחק טוב יותר אם יכולתי לשחק בו
Random Royale-PVP Defense Game ยุทธศาสตร์ ngeq
הוצא 5000 על חבילת אבני חן רק אתה מקבל 2 אגדות, שלחת אימייל ונאמר לך שאפשר להשיג עותקים. לא קיבלתי עותקים רק שניים, עכשיו התעלמו מהבעיה שלי. התעניינות לקוחות ירודה מאוד.
עובר זמן מדהים. פשוט וקל לשחק. האם תחזור לעוד עם האירועים היומיים, השבועיים והמיוחדים שלהם, תמיד יש מה לעשות.
אוהב את המשחק הזה ממכר לחלוטין. הדבר היחיד שהייתי משנה הוא הבזק הלבן כשפותחים חבילת קלפים. זה טריגר להתקף אז לא הייתי ממליץ על המשחק לאף אחד עם אפילפסיה.
1) רויאל מכוון הוא שם אמיתי יותר. 2) אם אתה לא מבצע רכישות, אתה לא הולך לשום מקום. 3) שחיקה לאגדות היא בדיחה, אנחנו מקבלים רק חזרות של קלפים בבעלות. 4) העלאת קלפים היא יקרה להחריד. 5) בוטים 8 מתוך 10 שיתופי פעולה והם לא מופעלים. 6) שידוכים זה מגוחך. 7) זה לא כיף להפסיד 95% מהזמן לשחקני PTW. 8) קלפים צריכים איזון. 9) יש 4 קלפים שהם בלתי מנוצחים, אם לאויב יש אז מעל b4 זה מתחיל. דלג על זה!! Random Dice עדיין טוב יותר
חלק מהקלפים ממש פעילים, אני מפסיד לגיטימי לאנשים עם המפלצת בזמן שאין להם קלפים על הלוח והלוח שלי מלא
שיניתי את הדירוג שלי ל-4. אני אוהב את המשחק, ואוהב את התוספות. עם זאת, כמה זמן עד שנקבל שבטים או צ'אט אינטראקטיבי? לוקח קצת זמן להוסיף את כל השאר.
יש עדכונים עקביים. בקושי לטובה. אתה צריך הרבה אגדות כדי לשדרג צוות הגון. הקלפים ה"אקראיים" שניתנו הם BS לחלוטין; הם דופקים אותי יותר מ-80% מהזמן, עד כדי כך שקשה להאמין שזה "אקראי"! רכישות במשחק הן מאוד יקרות. מצב משחק חדש יהיה נחמד, חומר המאסטר החדש הזה הוא נורא. יש לנו אולי 30 אנשים שמשחקים בסך הכל ויכולים לחכות יותר מ-10 דקות כדי למצוא התאמה והם לא נותנים נקודות על עזיבת אויב. "התקדמות" רעה, גרועה מסביב
הניתוק הוא לעתים קרובות מדי, זה כמעט 40% עבורי. זה כל כך מעצבן, במיוחד כשיש לי רצף ניצחון או משחק מסיבה. יש דרך לתקן את זה?
Random Royale-PVP Defense Game কৌশল seay
הכל במשחק מושלם ❤️ בבקשה הוסף קלפים למכירה תוך כדי משחק, לפעמים אני נחסם ואני צריך להסיר כמה קלפים מהלוח. תודה לך ❤️
עדכון ציון הביקורת בתגובה לתשובת המפתח לציון הביקורת הקודם שלי. אני כן מעריך תשובה מהירה ואיך התמודדת עם קווסטים שבועיים. הניסוח של חלק מהם קשה להבין מה השחקן צריך לעשות (לשלוף את קווסט הקלפים), אבל זה בסך הכל שיפור גדול. משחק נהדר
צריכים להיות יותר קלפים, לא רק אגדיים אלא קלפים מכל הדרגות, כי לפעמים שילוב חמשת הקלפים הטוב ביותר לא משתפר עם קלפים אגדיים, אפילו נפוצים ונדירים עשויים להיות מה שהופך את השילוב שלך לבלתי ניתן לעצירה.
זה כיף...אבל תמיד תקוע כשאתה משחק...תמיד טוען אירוע באמצעות wifi...אנא תקן את זה...tq
משחק נהדר, מפתחים מעולים שממהרים להגיב 😁 עריכה: חלק מהכרטיסים החדשים יותר לא הגיוניים; כאילו הם תורגמו לא נכון 🤔 כמו כן, כמות הפעמים שאני והשחקנים האחרים מתנתקים עכשיו נוראית 😔 מאז העדכון, אני לא יכול לגשת למשחק בכלל 😂 זה מסך שחור שאומר "טקסט מדריך" בבקשה לתקן 😔 - ניסיתי להסיר התקנה וכו' 😔
ובכן כל היום לא הצלחתי לצפות בפרסומות על שום דבר שהוא כל הזמן אומר נסה שוב מאוחר יותר.. בבקשה תקן את זה
קונספט נהדר ומשחק מהנה. יש הרבה מודעות, אבל הם כן הוסיפו רכישה של $10 כדי להסיר מודעות. יכול גם להשתמש במדריך טוב יותר, המטרה/מכניקה לא מאוד אינטואיטיבית. נראה שהמשחק מקבל עדכונים שוטפים, שהפכו את המשחק לטוב יותר. כמו כן, אין לו אפשרות להעביר או לגשת בקלות לחשבון שלך בין מכשירים (מאנדרואיד ל-ios).
זהה ייתן 5 כוכבים אם הם מסירים או יפסיקו לשים AI כשותף שלך ללול במצב Coop, כי זה פשוט חסר תועלת וה-AI לא ממש עוזר לך לשרוד יותר זמן, קל לדעת שהם כנראה לא שחקנים אמיתיים כי הם רק מפעילים 1 CARD TO LVL 2 thr כל הזמן וזה תמיד אותה חפיסת קלפים פלוס כאשר אתה מצמצם את המשחק במשך שעות באמצע המשחק בלול וחוזר מאוחר יותר, המשחק הושהה. אתה יכול אפילו לסגור אותו בכוח כדי לעזוב את הלול כאשר אתה שותף עם AI.
בבקשה, אם אתה לא לוקח שום דבר אחר ממה שאני אומר, הוסף אפשרות להשבית את יכולת המשחקים להתאמה עם בוט עבור מצב מסיבה. אני אוהב לשחק במסיבה יותר מדי מכדי לזרוק חצי מהגפרורים המוגבלים ביום. בקשה חביבה היא לתת לנו להתאים את אלה מעבר לים לליגת המאסטר לכל הפחות. או לחלק את האזורים ללוח התוצאות שלהם. K² לא יכול לקוות לעמוד בקצב של rk אלא אם כן נתאם ונתאים זה לזה. אבל זה קצת מרגיש כמו רמאות ואנחנו רוצים קרבות הוגנים.
משחק מעולה לז'אנר שלו, אני ממליץ בחום להוריד אותו, יכול להיות חמישה כוכבים אם הייתה פונקציה שמאפשרת לפתוח את כל חבילות הכתר, חסכתי קרוב ל-5k אבל היה לי מעייף לעבור על הכל וזה זמזום למטה בשבילי. אגודל למעלה, תמשיך עם התוכן
כיף טהור. עובד בצורה מושלמת ומאפשר לך להשיג חפיסה עוצמתית במהירות. דבר רע אחד הוא הגבול הנמוך של משחקי מצב מסיבה. אני חושב ש-5 זה נמוך מדי בשביל לקבל אפילו 2 תיבות כתר, במיוחד אם לחברך לקבוצה יש חפיסת מצב מסיבה גרועה או שהוא בדרך כלל גרוע
נהניתי עד שזה התחיל להגיד לי שאני צריך לעדכן, והעביר אותי לדף הזה...שלא מראה שום עדכון זמין. אפילו הסרתי והתקנתי מחדש, בלי קוביות.
טוב תראה, שיחקתי את המשחק הזה כשהוא יצא לראשונה והדברים היו פשוט מדהימים! החלטתי להוריד אותו מחדש כי פספסתי את זה, אבל זו הייתה טעות. המחירים שלך מטורפים עכשיו! כששיחקתי בו בעבר ואתם למעשה פרסמתם את "Battle Pass" זה היה רק 10$ עבור כרטיס הפרימיום. עכשיו אתה רוצה שאנשים ישלמו לא רק יותר על זה אלא כפול ממה שהוא היה ושווה במקור... אתה גם רוצה 31 דולר עבור חבילת עור פשוטה? מטורף! אחי מה קרה לכם??
שידוך איטי מאוד וכמעט תמיד AI או ניתוק מיידי מאדם אחר.
משחק כיפי!! מאוד מהנה ומשעשע 👍🏼🔥 אני אשים כסף אבל לפחות ה-Battle Pass צריך להיות כמו רוב המשחקים ב-$4.99 ולא 9.99$, לכן אני נותן 4 במקום 5.
האמת שזה משחק ממש כיף אל תבינו אותי לא נכון אבל מצב הקרב הוא קצת מפוקפק ופשוט לא מאוזן כל כך טוב, אנשים עם קלפים הרבה יותר טובים יכולים ללכת נגדך ויכולים לגרום לך בעצם להפסיד, מצב הצוות ממש כיף , אבל יש לי רק 2 גיליונות, זה שאמרתי זה עתה והמחיר של הדברים, אבני חן הן שתיים קשות להשגה ועולות יותר מדי, אבל כרטיס הקרב הוא יקר מדי עבור רבים לקנות אבל עדיין מדהים ומהנה מִשְׂחָק
*עדכון* משחק מעולה, אינך נדרש להוציא כסף כדי להתקדם. אתה יכול בקלות להשיג את הקלפים שאתה צריך עם אבני החן החינמיות שהם מחלקים כל יום 😀 עכשיו יכולתי להשתתף בכמה קרבות של ליגת המאסטר שהם כיף להיות הוגנים, נחמד להיות מסוגל לשחק עם סטים שונים מדי פעם 😀
*עדכון חדש* עובר לחנות האפליקציות כדי להוריד עדכון שאמור היה להתעדכן אוטומטית. מנקה את המטמון ומוריד מחדש את כל המשחק שוב. *עדיין צריך עדכון* תקן את המשחק אחרת תאבד שחקנים.
הפלופ הכי גדול, פשוט הסרתי את המשחק אחרי שהקלפים דפקו לי את הצד האחורי 4 משחקים ברציפות, חשבתי שאולי זה פשוט היה משחק גרוע אבל לא. תקן את המשחק 🤬
הבעיה היחידה שיש לי עם המשחק הזה היא כרטיס ה"חיים", ממש ממש מעצבן מולו בשילוב עם כרטיס ה"ג'וקר" ב-PvP. אחרת משחק ממש ממכר.
לא עובד, נתקע במסך הטעינה בהתחלה
אני אוהב את המשחק הזה הדבר היחיד שאני לא אוהב זה איך אנשים במצב קרב נכנעים רגע לפני המשחק אז אתה צריך למצוא יריב אחר אבל אחרת משחק מדהים כל הכבוד
למרות שהמשחק טוב, אני אף פעם לא מקבל חברים טובים ואמיתיים במצב מסיבה, אני תמיד מקבל ai, אבל חוץ מהמשחק המדהים הזה, המלצתי עליו למספר חברים והם גם נהנים ממנו. חוץ מזה שאני כל כך אוהב את המשחק שהשקעתי בו כל כך הרבה זמן, דבר אחד שאני כן שונא זה כמה סקינים עולים בערך 25 דולר עבור קוסמטיקה שנותנת דחיפה קטנטנה שאפילו לא ממש עוזרת אבל אני יודע שאתה פשוט מנסה להשיג מימון למשחק, אז אני מניח שתמשיך כך. <3
משחק מבריק, מאוד ממכר, נהגתי לשחק בקוביות אקראיות אבל מסתבר שזה הרבה יותר טוב, הרבה יותר קלפים, סיכוי הוגן לכולם לקבל אגדות, קלפים נחמדים ומאוזנים, תמשיכו לעדכן את המשחק ולהוסיף עוד קלפים
תיקון טרנטולה בבקשה. השקעתי הרבה שעות במשחק הזה. נראה שכאשר אתה משתמש ב-DNA בטרנטולה זה מתקלקל כאשר הוא עוטף בוסים והרשת נופלת מבלי לעשות dmg אבל הבוס נשאר תקוע על המסך. תקן בבקשה זו בעיה כבר חודשים
בסך הכל משחק מהנה מאוד. אני כן מצפה שאצטרך לשלם בשלב מסוים כי יחסרו לי מטבעות לשדרוגים, אבל ככה משחקים עובדים אז...נראה.
כל כך הרבה האקרים. אני רק ממשיך להפסיד. אני לא נהנה וקניתי חבילה. לא היה צריך לעשות. אני לא חושב שאי פעם אשחק את זה שוב. תודה שהפכת את המשחק למהנה לזוגות הראשונים ולאחר מכן בשכבה 2 אתה פשוט מקבל האקרים. שמור את הכסף שאתה ללא ספק צריך אותו.
תקן את בעיית הבוט כל משחק pvp שאני אעשה בסופו של דבר אני אנצח 34 משחקים ברצף של שעמום טהור כל אדם עושה אותו דבר. ראה כרטיס מדרג אותו פעמיים ואז מת לפני הבוס הראשון. אותו דבר ב-co-op אני אקבל את זה המשחק כנראה חדש אבל לעזאזל תקן את בעיית הבוט אני אוהב את המשחק והכל אבל זה נהיה משעמם כי אתה פשוט מוציא לוח מלא ועוזב אותו ומשחק משהו אחר ובום. זכית לחזר🙃
Maaf nih pas udah update event kenapa ads nya sering tidak muncul.. terus sudah 3x liat ads buat klaim reward event yang tiap 1jam.. tapi rewardnya tidak bisa di ambil.. serius jadi malas main.. pindah lagi aja ke sebelah
נהניתי מהמשחק הזה למרות פגמים רבים. לעזאזל הוצאתי 20+$ על זה. עם זאת, בשנייה שראיתי את העסקה הזו שלך בטענה ש(3×10) מהכרטיסים שלך "שווים 399.99$, אבל היי, אני אגיד לך מה... אני אמכור לך אותם במחיר הנמוך של 89.99$. שום דבר במשחק האינדי שלך לא מוערך ב-90$. זה מחשבה הזויה שחושבת שמשחקים מוערכים יותר ממשחק וידאו AAA. צריך להסיר את זה מהזבל שמנסים לנצל אנשים חלשים. גם בבקשה עבדו על ה- upgradeSec
Blend It 3D કેઝ્યુઅલ ojl
קלפים רבים זקוקים לנרפים מכיוון שהם שולטים בבירור באחרים. הלב הוא הדוגמה העיקרית, זה הרבה יותר מדי חזק בשביל כמה בקלות אפשר להתעלל בו עם זיקית וג'וקר. גם חור שחור, למרות העצבים שלו, עדיין חזק מאוד במספרים.
מצב מסיבה צריך לתקן ניסיון לשחק עם חבר הוא כמעט בלתי אפשרי. זה כל הזמן קופא או צץ עם הודעת שגיאה. זה באמת בעיה מרכזית שהופכת את המשחק המהנה הזה לרע למדי.
בכל פעם שאני משתמש במטבעות כדי לשדרג מיומנות זה מאלץ את "הכנת החבילה החינמית" הדרך היחידה שבה אוכל לשדרג כל דבר אחר היא להשתמש באבני חן... העדכון כנראה שבר את זה.
צריך להיות יותר סוחף בבקשה אבל אני נותן דירוג גבוה של יהלומים בחינם בתיבת הדואר הנכנס
המדריך הזה מטומטם! זה תקלה ולא נותן לי להמשיך. סגרתי אותו וניסיתי שוב וזה נתן לי צעד אחד קדימה. סגרתי את זה שוב וזה נתן לי צעד אחד קדימה... פשוט רשום מהר איך לשחק, אני לא צריך הדרכה גרועה מאוד! הוסר
עוד תשלום כדי לנצח במשחק... מצב מסיבה הוא טיפשי קשה. הלוואי שהיו שני מצבי משחק מסיבה אחד מנקודה א' עד נקודה ב' והשני שבו הם הולכים במעגל. מתחיל מאוד קל אבל ברגע שאתה עובר את גל 4 אם אין לך rng טוב אתה דפוק אלא אם כן יש לך חבר לקבוצה שיסחוב אותך. מצב קרב מבאס שכבה 1 ניתן לשייך לכל שכבה. כי זה הוגן אה. המשחק קשה מדי. תעשו את זה קל עבורנו החובבים... אני רוצה לדרג 5 אבל כוכב אחד לעת עתה. המשחק הזה בלתי אפשרי!!!!
זה בסדר, אבל בסופו של דבר ההתקדמות נעשית כל כך איטית ותלויה באילו קלפים יש לך. מעולם לא קיבלתי את כרטיס הביטקוין ולכן אני תקוע, לא יכול לשפר את החפיסה שלי יותר. אירועים דורשים שימוש בקלפים שאין לי, לאחר ששיחקתי במשך חודשים.