Post by myojaesacahear on Feb 14, 2022 23:02:20 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokować klejnoty ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę i sterowanie... ale byłoby naprawdę fajnie, gdybyście mieli system znajomych, żebym mógł grać z moimi przyjaciółmi. Zrób to, a zmienię na 5 gwiazdek. (EDYTUJ) Zgodnie z obietnicą. Choć trochę późno.
Super gra!
ogólne doświadczenie było całkiem dobre, jedyne, czego nie lubię, to fakt, że zawsze muszę mieć witrynę Wi-Fi, aby móc grać w tę grę
Po system demo nie pozwala na grę bez kasy. Co więcej nie da się też wwtedy stać z gry
fajna graa
Muszę powiedzieć, że ta gra jest bardzo realistyczna i futurystyczna. Grafika też jest dobra. Byłoby fajnie, gdyby można było grać bez wifi szczerze xD, ale ogólnie urosło! Wyraźnie włożyliście w grę dużo wysiłku.
Pacific Warships: Naval PvP Action kotn
Uwielbiam tę grę, ma świetną jakość, świetne funkcje i świetnie zaprojektowany statek. Powinieneś stworzyć grę podobną do tej, ale myśliwce odrzutowe na niebie. Nazwijcie to Pacyfikowymi bojownikami
W tej grze mój telefon został zhakowany, gdy grałem w tę grę. Mój statek był uszkodzony Nie wiem, kto uszkadzał mój statek, widziałem cały kierunek, nie było tam nikogo, kto celowałby w mój statek, stało się to z moimi 2 statkami w tej grze gra zdarzyła się 2 raz!! Innym razem mój ekran obracał się sam, nie mogłem namierzyć żadnego statku. Jeśli zdarzy się to innym razem, po prostu go odinstaluję. Upewnij się, że nikt nie powinien hakować! Ale gra nie jest dobra, jest najlepsza. Ta gra jest lepsza niż darmowy ogień.
Hakerzy wydają się grać o 5 rano CST. Jeśli ciągle tracisz połączenie z Internetem widząc statek, który atakujesz, leczy się, po prostu przestań grać. Utrzymują to, dopóki nie przegrasz. Zdecydowanie nie wydawaj pieniędzy na tę grę, dopóki nie naprawią hakowania
Crazy Restaurant 2021 อาร์เคด gvne
Ta gra jest całkiem dobra. Zauważyłem jednak następujące błędy lub problemy - czasami wszyscy gracze i moje kontrolki po prostu zawieszają się, nawet gdy sieć jest podłączona. Pobieranie aktualizacji powinno być opcjonalne. Nawet jeśli szkolenie jest zakończone, powinno być zawsze dostępne. Byłoby wspaniale, gdyby był dostępny widok pierwszoosobowy.
Gra jest dobra, ale matchmaking jest śmieciem, łączę się z noobami, podczas gdy moi wrogowie to tryhardy, gracze p2w, hakerzy i profesjonaliści. proszę naprawić dobieranie graczy, tak trudno jest wygrać, ponieważ każdy wróg ma dobrych graczy i hakerów, podczas gdy moja drużyna zawsze ma noobów, a wszyscy w mojej drużynie nawet nic nie wiedzą. A wrogowie mają 5 statków gotowych do walki, podczas gdy moja drużyna ma tylko 3 gotowe statki. A kiedy moja drużyna wygrywa, wrogowie nagle wracają
Właśnie pobrałem nową aktualizację, ale kiedy idę rozpocząć bitwę, ciągle mówi się, że ładowanie nie powiodło się ... serwer gry został utracony ... Następnie odinstalowałem grę i zainstalowałem ją ponownie ... i nadal to samo
Gra jest fajne ale. - drogie statki - hamulec przybliżyć na swój bit podczas
Chłopaki. Wykonałeś niesamowitą robotę w tej grze i nie mogę się doczekać, kiedy wydasz kolejną aktualizację dla nowych statków. Mam również nadzieję, że wydacie aktualizację dla lotniskowców, gdy drażnicie się na wielu ekranach wczytywania. Oby tak dalej!
ok
Chciałbym prosić, aby gra nie przedstawiała całkowitej awarii systemu w specyfikacji 4 GB z uwzględnieniem wysokich ustawień. Ostatecznie ułatwiłoby to istniejącym graczom migrację gdzie indziej. Ten problem nie występuje. Dzięki za wysłuchanie! Wciąż dobrze się bawimy Także szacunek dla pracowitości w rozmowach ze społecznością
badziewiaste i drętwe...
Gra bardzo fajna polecam
Hakerzy sprawiają, że gra jest naprawdę zła. Zbyt drogie, jeśli chcesz coś kupić. Jest to dobra gra do grania od czasu do czasu, ale wyjdź, gdy tylko hakerzy dołączą do gry. Częste są też problemy z serwerem.
Super. Dzieki.
Zostałem wyrzucony z mniej więcej połowy moich bitew. Mam 32gb pamięci RAM na światłowodzie ISP. Nie mam tego problemu z niczym innym. Najbardziej denerwuje mnie zmarnowany czas i wysiłek. Nie otrzymuję nawet nagród za to, co zrobiłem przed uruchomieniem, a płacę za grę premium. Nie przypominam sobie, żebym miał ten problem przez pierwszy lub dwa tygodnie gry. Mam miejsca na 3 statki, ale gram tylko 1, ponieważ im dłużej wchodzę w bitwę, tym bardziej prawdopodobne jest, że będę wyładowany. Wyciszanie dźwięku i obniżanie grafiki nie pomogło
Dokonałem dwóch zakupów w grze, ale nie otrzymałem żadnego przedmiotu. Kupiłem Skarbonkę w 2 różnych terminach w miesiącu kwietniu. Ani nie otrzymałem nagrody z gry, ani nie otrzymałem zwrotu pieniędzy z aplikacji Google Play. Tylko nie kupuj "PIGGY BANK" w grze.
(y)
Grafika jest świetna, na początku była fajna, ale szybko zauważysz, jak PAY TO WIN jest ta gra. Okręty premium mają wszystkie zalety i są praktycznie nietykalne w walce. Mecze bywają rażąco niezrównoważone. Każdy, kto ma jakikolwiek rozsądek, dostaje pancerniki i nic więcej, ponieważ pozostałe trzy klasy statków są w najlepszym razie miękkie, aw najgorszym całkowicie bezużyteczne.
Pobrałem i rozegrałem 1 bitwę i podczas tej bitwy ciągle pojawiał się błąd połączenia. Wyszedłem z gry i teraz nie mogę się już nawet załadować i nie ma znaczenia, czy korzystam z Wi-Fi, czy lte, po prostu pojawia się błąd połączenia.
Jest naprawdę dobry, a grafika jest lepsza od innych. Ale statki są bardzo drogie, gdy tylko dostaję się do poziomu 4. Potem tylko pieniądze lub granie jest trudne, aby zdobyć je z turniejów. Ale naprawdę dobre sterowanie. Jedyna gra warshil, którą znalazłem, warta pobrania.
świetna gra, jedynym problemem jest to, że nie mogę połączyć się z Google Play, aby zapisać grę, ponieważ gdyby mój telefon się zepsuł, potrzebowałbym nowego telefonu, mógłbym załadować mój zapis z Google Play i kontynuować
Podoba mi się to, po prostu chciałbym, żeby było więcej trybów gry, takich jak freeforall, po prostu deathmatch lub tryb gry, w którym walczysz do końca
gdy ostatni gracz z drużyny przeciwnej ucieknie, gra nie zakończy się, dopóki nie zdobędzie 1000 punktów. szczerze mówiąc, to tylko strata czasu. lepiej byłoby zakończyć grę wcześniej, jeśli nikt się nie przyłączy.
Miałem lotniskowiec przed aktualizacją. Zniknął! Co się stało? Straciłem też kilka trzy- i czterogwiazdkowych dronów. Z tego powodu zdecydowałem się obniżyć ocenę twojej gry.
Bardzo fajna gra. To świetny sposób na zabicie czasu. Jest również hojny w nagrodach, warto go pobrać. Staje się jednak drogi w miarę postępów, a czasami gra po prostu się wyłącza, a ja tracę wszelkie zdobyte nagrody. Bardzo frustrujące, ale wciąż jedna z najzabawniejszych gier na Androida.
Naprawdę podobała mi się ta gra, ale różnica między nimi była nocą i dniem. Pamiętam, że lepiej bym wyszedł z bitwy, gdybym miał tylko nowicjusza, ponieważ nie mógłby konkurować z niczym innym, jak z innymi nowicjuszami. Gra pokazuje również rażąco jasno, że potrzebujesz premium, aby robić postępy, z nawet 500% premią do nagród
Gra piękna, a do tego wręczy mechanizmy rozgrywki. Gwiazda przejmuje za jedną mapę i wielkość ilości odcinka.
naprawdę fajna i zabawna gra. byłoby lepiej, gdyby istniał tryb PVE w kampanii, który byłby bonusem. Rozumiem, że jest to gra przeznaczona wyłącznie do PvP. Po prostu dodaję swoją opinię.
fajnie, sterowanie jest łatwe w użyciu, a gra wymaga wypróbowania, co sprawia, że jest to interesujące. Naprawdę wszedłem w grę w ciągu 5 minut i zacząłem grać. bardzo fajna gra.
dzięki za grafikę, ale jest problem dotyczący bitwy rankingowej i weterynarza: Oszuści są bardziej toksyczni niż wcześniej, nawet tarcza nie może wytrzymać oszustwa z działem automatycznym w obu bitwach, mam też wideo od oszusta w bitwie rankingowej wiele razy, a także ma auto - przeładowanie rakiet, które przeładowuje się w 1 sek. Mam nadzieję, że uda ci się to naprawić i usunąć oszustów lub zbanować ich.
Pacific Warships: 해군 교전 및 해상 전 액션 luqi
Fajna gra, ale zdobycie tokenów zajmuje zbyt dużo czasu
Gra jest fajna lecz skręcanie jest straszne 5 gwiazdek
Jak już wiadomo, mi się podoba. Fajnie lotnisko by było, gdyby dodano je oraz dokończono uzupełnianie statków.
Noi
ZDECYDOWANIE nie zgadzam się, że ukradliście statki innego gracza.Czemu? Kiedy się zalogowałem i zauważyłem, że nie ma tam mojego pancernika klasy „Galaxy”; Sprawdziłem sekcję „Statki” i wybrałem „Galaxy”. Doprowadziło mnie do zupełnie nowego GUI, które pozwala mi kupić drugi lub wyświetlić posiadaną wersję. Natychmiast znalazłem swój pancernik klasy Galaxy i postanowiłem zastąpić nim jeden ze statków w odblokowanym slocie. Podoba mi się fakt, że wdrożyliście również funkcję „Zmień nazwę statku”.
Fajna gra
Uwielbiam tę grę, myślę, że jest to najlepsza gra wojenna, a nie tylko to, że ma broń laserową, a kiedy dotrzesz do wyższych statków, możesz wybrać laser lub po prostu zwykłe działa P.S. przeładowanie lasera trwa bardzo długo lub (ładowanie) Polecam zwykłe pistolety każdemu, kto to czyta, a ponadto jest to tryb kamuflażu, dzięki któremu inni gracze cię nie widzą. ale minusem jest to, że kiedy strzelasz z broni, "kamuflaż" znika.