Post by myojaesacahear on Feb 14, 2022 23:14:26 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează mai multă rezistență ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Un joc grozav, dar uneori este plictisitor pentru că ești mereu în Goatville și o persoană ca mine nu poate cumpăra celălalt joc de capră. Trebuie să urmăresc un adaos doar pentru a-l juca, dar încă îmi place un joc bun🥰
Cel mai tare si distractiv joc este placut
Nu Place😬😬😬😬
Рафт: Выживание на плоту Симулятори aaai
Imi place este foarte misto
Mediul este alb-negru. Capra este doar albă la culoare. Grafica trebuie reparată.
Eu chiar! Ca acest joc! Are toate tipurile de capre și nume de capră, cum ar fi capra înaltă, capra rovot, este atât de amuzant
dau trei stele findca nu se instaleaza dar lam avut si e tare!
E foarte plictisitor, nu ai multe de făcut
WOW ACESTA ESTE CEL MAI BUN JOC VĂDĂCÂND ÎMBĂCĂ ACEST JOC PENTRU CĂ AM O MULTE CAPRE ȘI SUNT UIMINAȚI ȘI CINE A FACUT ACEST JOC ÎL ador ATÂT DE MULT!!!!!!! ȘI VA MULȚUMESC MULT PENTRU CREAREA ACESTUI JOC PENTRU CĂ AM CÂTE JOCURI CARE NU-MI PIACE CU PREVA, DAR GOAT SIM ESTE CEL MAI BUN JOC PENTRU VEDUT!!!!!!!!!!
Goat Simulator Simulasyon skl
Goat Simulator Simulazione cwk
Îmi bag pula în voi ce naiba nu mă lăsa să joci ceva în următoarele 3 zile că îl șterg și va reclamă
este un joc acceptabil dar nu îmi place că se găsesc trofeele greu
Rece
Am plătit asta înainte, dar necesită atât de mult spațiu, vă rugăm să obțineți mai puțin spațiu, aplicația ocupă, dar este un joc bun, îi dau trei pentru că ocupă atât de mult spațiu
Mi-aș dori ca acest joc să fie ca versiunea pentru computer, astfel încât să putem obține mai multe capre și o grafică mai bună, dar arăți de parcă ai făcut acest joc pe Android în 2 secunde
Super Dar...
Numai trebuie să șterg jukuri săincstalezi jocul 3 stale dau pra mare jocul
Ie foarte tare dar vreau sa mearga mai multe moduri
Jocul e fain, dar celelalte map is pe bani
Este cel mai bun joc! Îl ador
nu mă lasă să intru în joc din cauza politicii de confidențialitate, vă rog să remediați acest lucru. Îmi place foarte mult acest joc
Acesta este un joc bun, dar de ce celelalte 2 hărți nu sunt acum gratuite? Schimbați-l în gratuit.
Acesta este de fapt un joc bun, dar a existat o eroare despre pachetul de capră este doar despre oameni.
4 stele pentru ca descarcarea e lenta si am netul foarte bun
Acest joc este distractiv, dar poți pune lumea mai mare, te rog, și chestii ascunse și peșterile au aur thx
Jocurile sunt distractive, dar afișează o mulțime de reclame, ceea ce mă face să pierd multe progrese și o dată când jucam capra înapoi la școală, o încercare gratuită în următoarele 30 de secunde, mi-a arătat un anunț care poate fi enervant, dar m-a făcut să renunț joc și m-a făcut să aștept 60 de minute și îl urăsc
Grafice noi
Jocul este tare dar nu imi place ca nu sunt deblocate toate nivelele
Joc foarte prost, este foarte rău, acest joc este foarte, pentru că este nu și bucurie nu este distractiv nu nu împrospătează mintea 😜😜
Acest joc s-a schimbat mult. Imi place mai mult cel vechi
Am ceva care s-a deteriorat îngrozitor, dar acum nu pot obține 100 de bani de capră remediază erorile, pls
Pachetele dlc sunt foarte scumpe, vă rugăm să adăugați mai multe metode simple pentru a obține monede rapid, cum ar fi vizionați 10 anunțuri pentru 100 de monede sau vizionați 30 de anunțuri pentru un pachet dlc
[ATENȚIE]DACĂ NU ÎMI DAȚI PAYDAY GRATIS COBOR LA O STELUȚĂ 😤😤😤😤
Un joc destul de bun, dar este greu să controlezi capra
E frumos
jocul foarte prost e baguit