Post by myojaesacahear on Feb 14, 2022 23:26:26 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa bodov ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Wars 2022 version ▞▞▞
Owsome! Hrám to vo svojom voľnom čase! Postavy sú také roztomilé! hahah... prosím inovujte túto hru! Viac postáv a nepriateľských nepriateľov.
Sú tam dobrí ri tiery a dása to zniesť že sa to seká lebo to funguje aj na najnovši telefón.
Je to dobré, ale po prvom svete sa to veľmi opakuje. Ak by ste to urobili jedinečnejším, bol by som šťastný.
Na začiatku dobrá hra, ale neustále sa kazí a úrovne sa stávajú tvrdšími, čím viac musíte a musíte minúť, aby ste získali oveľa výkonnejšieho Herosa, jediné, čo chcem, je, aby vývojári opravili chyby a vytvorili nové výzvy, vďaka ktorým bude hra oveľa napínavejšia. hrať.
Minul som 3 doláre na túto hru za štartovací balíček a nikdy som to nedostal a myslím, že túto správu vymazali, ale ak by som bol, nemíňajte peniaze na hru, pokiaľ nechcete, aby ste ich premrhali a stále som nedostal odpoveď o vrátenie peňazí
Táto hra je zábavná, kúpil som si však drahokamy v hernom obchode a nikdy som ich nedostal. Poslal som tiež e-mail podľa pokynov uvedených v sekcii zákazníckej podpory a stále som nedostal odpoveď. Od odoslania e-mailu ubehlo niekoľko dní a od nákupu 1 týždeň. Zatiaľ teda získate 1 hviezdičku.
Kingdom Wars Παιχνίδια στρατηγικής bwt
Povedal by som, že je to celkom dobré. Mechanika je pre afk hráča postačujúca. Rád si myslím, že som jedným z nich.
Skvelá hra, ale pokúsil som sa kúpiť nejaké drahokamy a trvalo mi to peniaze, aby som dostal drahokamy, za ktoré som zaplatil
Je to dobré ale potom je to ťažké.
Super ťažká reklamná hra na hodinky. Doslova si môžete pozrieť pridanie za bonus, len aby ste pozerali a inzerovali, pretože musíte. Tiež ste zaťažení reklamami na stránke. Slušná hra na krátenie času. Nič o tejto hre mi nedá viac. Dúfam, že vývojár rýchlo zbohatne a odstráni príšernú reklamnú kampaň.
Bývali 5-hviezdičkové, ale nedávno sa stali príliš chamtivými (to je zrejmé). Po prvé, znížili pravdepodobnosť získania dobrých postáv pomocou lístkov alebo drahokamov; potom znížili pravdepodobnosť získania zlatých a strieborných lístkov; a teraz je takmer nemožné zarobiť drahokamy. Táto hra bola zábavná, ale rýchlo sa stáva jednou z tých odpadových hier, za ktoré sa vyplatí vyhrať. Prepáčte chlapci, opravte si hru a udržte si fanúšikovskú základňu alebo sa vypredajte a stratte popularitu...
Medieval Kingdom Wars je real-time strategická hra, ktorá vás zavedie do čias križiackych výprav a ponúkne vám epické a veľké vojny.
Mohla by to byť zábavná hra a vidím, kam idú, ale bohužiaľ sa tam nedostali. Hranie hry je v poriadku, ale mohlo by byť lepšie a keďže ide o bočný posúvač, grafika mohla byť tiež lepšia s technológiou, ktorú dnes máme. Jednou z najnepríjemnejších vecí je množstvo reklám, ktoré dostávate ako spam, čo jednoducho nie je skvelé. Najlepšie na tom je, že sa to dá ľahko hrať a nie je to také náročné na monetizáciu ako niektoré mobilné hry. Má to potenciál, tak dúfam, že na tom zapracujú.
nehrám dlho, ale zatiaľ sa mi páči. grafika je pekná, pripomína mi časy sega genesis.
Tak zle urobené a omg toľko reklám na otravných miestach
Tato gra sami ceni pacila
Poďte chlapci, dajte nám slušnú aktualizáciu. Táto hra sa stala veľmi rýchlo únavnou. Aspoň sa pokúste prinútiť nás míňať peniaze. NUDA
dobrá a pekná, ale jedna sťažnosť na hru je, že keď som si ju kúpil, hovorí, že nákup zlyhal, dúfam, že veci môžete opraviť
Najlepšia hra vôbec!!!!! Najlepšie postavy a vylepšenia, ale vy, prosím, pridajte vojaka a ten má najstaršiu brokovnicu a želám si, aby jedného dňa bola vaša hra famóznou hrou a (prepáčte za pravopisnú chybu) úžasnou hrou, na tejto hre potrebujete viac práce, ďakujem
Hra je príliš jednoduchá, ale príbeh je zaujímavý, ak ho dokážete 2x sťažiť, možno by ste si ho znova zahrali
Kingdom Wars কৌশল ark
Šéfovia v kapitole 5 sú takí ťažkí, že sa vďaka tomu hra nedá hrať. Nemôžem prejsť ani cez prvú fázu. Tiež som si všimol, že vyvolávanie vzácnych a legendárnych postáv sa stalo oveľa ťažším a prelomiť úroveň vzácnych postáv je takmer nemožné. Môžete uľahčiť získavanie jednotiek vyššej vzácnosti?
Uľahčite si jukes, potom dávam 5 hviezdičiek myslím na začiatku alebo v hre!
Pekná hra...prial by som si, aby existoval náhodný boss, ktorý sa objaví v náhodnej fáze/úrovni, ktorá dáva extra loot alebo sumthng...GJ
nie je to zlé na offline hru... pekná hrateľnosť. trochu pixelované znaky...
Toto je skutočne zábavná a príjemná hra, ale má niekoľko nedostatkov. Po prvé, keď máte 10 špeciálnych predvolaní, dostanem iba strašnú postavu, ktorá nie je zriedkavá. Hra je slušná, ale malo by tam byť viac ako len jedna kapitola, nová kapitola. Som na vysokej úrovni pre všetky moje postavy (LVL 10-20) A stále sa to opakuje. Urobte hru zábavnejšou a novou. Ďakujem.
Hodnotím toto 2 a keď sa niekedy pokúšam splodiť šermiara, náhodne som sa dostal do svojho druhého balíčka a neviem, ako ho vrátiť späť a niekedy mi príde nefér zápasenie
Je ľahké pochopiť, ako to funguje, ale chvíľu trvá, kým získate pevný základ pre hrateľnosť
Príliš veľa spamu Nestačí, že inzerujú v hre, vynucujú si reklamy a dokonca navrhujú hru tak, aby napredovala, musíte sledovať reklamy. Všetko preto, aby mohli naďalej dostávať čo najviac .Oney pre vás pri hraní hry.
Je nespravodlivé, že nás tankisti môžu zabiť, ale my nie sme schopní zabiť ich. dostať sa tam, kde sme schopní zabiť aj chlapov z tankov a bola by to skvelá hra, možno aj päťhviezdičková napriek niekoľkým menším chybám
Vyvolanie x 10 hrdinov na GEM je také drahé! Stálo vás to 3900 drahokamov a pri bežnom privolaní to stálo 800 000 zlatých. Prosím, znížte cenu. O reklamách na pozeranie s odmenou 20 drahokamov stačí 10 sekúnd. alebo len zvýšiť cenu, hra toľko rušivých reklám a je to pre mňa ok, ale vyvolávanie hrdinov, odmena reklám prosím prehodnoťte to. Hra je dobrá a môj jediný problém sú ceny reklám a vyvolávania hrdinov. Nastavenie armády je na hovno, dúfam, že to prerobíte, pretože nevidíte detaily jednotky a vložíte filter.
Kingdom Wars Stratēģiskās spēles qzfd
Vyžaduje veľa brúsenia, nie je prekvapením, že pvp je podvod a bolo by pekné, keby ste sa mohli spamätať, povedať, aby ste počkali, a pokročiť so svojimi jednotkami, aby vytvorili masovú armádu.
Pvp je extrémne nevyvážené a to je väčšina mojich problémov. Hra je slušná a grafika je celkom pekná
Hra bola v poriadku, ale skutočnosť, že nemôžete prejsť cez úroveň 20, nie je zábavná, ale odinštaloval som ju, prepáčte, ale ak to môžete opraviť, ďakujem
Úžasná bezplatná a skvelá najlepšia hra. Tento druh hier sa mi páči. A so všetkými vylepšeniami ani nemusíte platiť skutočné peniaze, aby ste dokončili všetky sezóny. Úžasnosť.
viac na reklamy zbytocne
Medzi najlepšie strategické hry pre Android v roku 2019 patria remake klasiky, ... Najlepšia dosková hra pre Android: Stormbound: Kingdom Wars
práve som si kúpil možnosť bez reklám, ale stále sa mi zobrazujú reklamy, viem, že táto hra je stará, ale buďte verní svojim slovám vývojári hry
Denná odmena za prihlásenie je viac zlata ako prvých 20 úrovní dohromady? Trochu hlúpe a robí hru hlúpo jednoduchou a úplne nudnou.
Dr. Driving Перегони llx
Ako každá moderná hra vám umožňuje hrať, kým nezaplatíte tehly alebo už nikdy nevyhráte stenu. A som z toho unavený.
Toto je jedna z najlepších hier, aké som hral.... Mala by tam byť chatovacia miestnosť v Pvp a zariadenie na chytanie našich priateľov.... Navyše si myslím, že počas útoku na hrad by mal hrad v skutočnosti zničiť nie ako nejaké kamene odchádzajú preč.... mali by ste vytvoriť ďalšie kombinácie postáv vo vzácnych a legendárnych postavách.... Ďakujem... Neustále som vývojárovi posielal e-maily kvôli niektorým problémom, ale žiadna odpoveď.. Prečo je tu taká nezodpovednosť. .😡
Dobrá hra, ale dohadzovanie pvp je hrozné, vďaka čomu sa stretnete s ľuďmi 3-krát silnejšími ako vy. Pri hraní hry sa tiež automaticky pozastaví bitka každých 10 až 20 sekúnd, takže je takmer nehrateľná. Pozrel som sa, či niekto iný nenahlásil tieto problémy a zistil som, že 75 % všetkých recenzií je od tej istej osoby „Používateľ Googlu“, takže si myslím, že ide o falošné recenzie, ktoré sa snažia dať hre vysoké hodnotenie.
Zábava, ale je potrebné mať jednoduchšie spôsoby, ako šperky a špeciálne postavy získať veľmi ťažko
Hodnotil by som to 5 hviezdičkami, ale 2 problémy, hra stále padá a chýbajú grafické nastavenia.
Pekní rytieri
Zníženie zlatej odmeny o viac ako polovicu je hlúposť pre aktualizáciu. Hráč, ktorý svedomito a trpezlivo hrá, aby získal zlato a drahokam, potom náhodne vyvoláva postavy, no odmenu znížite o viac ako polovicu. Ty nás mučíš. Dajte nám predchádzajúci pomer zlatých odmien!
Hra sa mi páčila, ale nedávno som sa pokúsil prihlásiť a môj účet bol resetovaný!
2, pretože je zábavná, ale trochu kopíruje hru bojových mačiek
Prial by som si, aby som bol taký zlý ako vy bojovníci v režime proti....máte svoj veľký zlý guľomet pána robota so šípovým srdcom s poškodením 1 000 00000 a kritickým zásahom... nepochybne veríte, že ste najlepší a mali by ste to správne! !!!....pretože hra hovorí, že je ok!!...a opäť si najlepší robocop!! Mmm..detská výživa!! Raňajky šampiónov!!!
Dobrá hra... Ale PVP .. robot pvp veľmi veľmi slabá úroveň... robot pvp len pre začiatočníkov, dokonca aj na najvyššej úrovni (21). Vývojár by mal poskytnúť robotovi pvp správnu úroveň!