Post by myojaesacahear on Feb 14, 2022 23:17:26 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudzi primogems kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Koala Crush 2022 version ▞▞▞
Goat Simulator Simulare rzb
mīlu šo spēli! reklāmas nav tik kaitinošas kā dažas spēles
Šī spēle kļūst ļoti izaicinoša, kas man patīk. Es neliku 5 zvaigznes, jo lielgabals, kas šāva bumbu, kur mēs izvēlējāmies, tika atņemts un aizstāts ar kaitinošu un bezjēdzīgu bumerangu. Liela kļūda, puiši!
Jautri spēlēt, jūs varat spēlēt ilgu laiku, nemaksājot lielus maksājumus
Pagaidām jautri. Pagaidām nav pārāk daudz reklāmu.
pārāk daudz reklāmu. vienu pēc katras spēles, un jūs nevarat X out, jums ir jānoskatās visa lieta. kāpēc gan neielikt reklāmas apakšā kā visi pārējie!
Tas ir labāk. Cik ilgi šoreiz jāgaida jauni līmeņi? Jums vajadzētu strādāt pie tiem TAGAD, lai nebūtu jāgaida. Vienkārši izmantojiet dažus no iepriekšējiem līmeņiem, lai tos aizpildītu. To dara citas spēles. Ja būs jāgaida, es pilnībā pārtraukšu spēlēt. Trešo iespēju nebūs. Es ceru, ka pēc grupas pabeigšanas nav jāgaida 2 mēneši.
Patīk spēle... Es tomēr vēlos, lai būtu mazāk reklāmu
Ļoti jautra spēle, daudz darbības, un ar katru spēli līmenis grūti pieaug.
Pārāk daudz sludinājumu un pārāk daudz maksu par rīkiem, šī spēle ir naudas koks. Labi, to var spēlēt bez maksas, taču to ir pārņēmušas reklāmas. Nav reklāmu, nav spēles, tāpēc izstrādātājiem ir jāļauj savās spēlēs parādīties pastāvīgajām reklāmām. Es esmu par brīvu uzņēmējdarbību, bet ne uz spēles rēķina.
Koala Crush Arked qogl
Man tas patīk, bet pastiprinātāji ir savdabīgi. Jūs tos izvēlaties, bet šķiet, ka tie neparādās, kad pirmo reizi sākat spēlēt.
Koala Crush እንቅስቃሴ ያለባቸው vxi
Patīk spēle. Jautri un unikāli līmeņi. Tiešām uztur jūsu prātu!
Koala Crush Arkadspel smp
Es to izbaudītu un spēlētu vairāk, ja nebūtu tik daudz reklāmu. Es zinu, ka viņi palīdz samaksāt par spēli, bet pēc katra līmeņa ir reklāmas. Tas nopietni atņem jūsu spēli!
Iepriekš es jums iedevu 5, taču problēma ir fakts, ka varu spēlēt katru dienu vienā un tajā pašā laikā, bet tikai vienu vai divas reizes mēnesī varu uzkrāties dienas monētas.
Tomēr ļoti jautri, es esmu iestrēdzis 1391. līmenī. Tas prasa 11 sarkanos kubus, bet vienmēr saka, ka pēc tam, kad tie ir likvidēti, ir atstāti trīs.
Šī ir jautra spēle, jo varat to pabeigt, nepērkot lietotnes.
Jautri, bet pirkšanas iespējas ir dārgi un ierobežoti rīki par summu, ko viņi vēlas, lai jūs maksātu.
Man patīk šī spēle. Gribētos zināt, kad "diena" sāksies no jauna. Es gandrīz vienmēr atgriežos pirmajā dienā un spēlēju katru dienu!
Jautri, bet piepildīti ar reklāmām, kas ir ļaunprātīgas programmatūras. Tāpat kā vietējās kriminālziņas. NEATVER UN NEINSTABĒJIET NEVIENAS REKLĀMAS!
Spēle ir jautra un viegli spēlējama. Jūs varētu spēlēt šo spēli stundām ilgi. Manam jaunākajam dēlam patīk spēlēt Cube Rush.
Šī ir jautra spēle, taču viena lieta, kas man ļoti nepatīk, ir ikreiz, kad izturu līmeni, tiek parādīta reklāma. Tas ir tik apgrūtinoši, ka man gribas beigt spēlēt un meklēt citu spēli.
Lieliska spēle! Vienīgā problēma ir tā, ka esmu pabeidzis katru līmeni, un viņiem ir jāpelna vairāk. Tāpat es vēlētos iespēju atgriezties un atkārtot līmeņus, par kuriem es nesaņēmu 3 zvaigznes.
ja jūs nesaņemat savu ikdienas bonusu ļoti īsā laika periodā, jūs to zaudējat! Ļoti nomākta pēc tam, kad esat spēlējis mēnesi un nekad neesat pāri 1. dienai.
tas būtu jautri, bet katrā spēlē jums ir jāiztērē vairāk naudas, nekā jūs saņemat, un tas atņem visu jautrību
gaisa balona lidojums uz nākamo līmeni aizņem daudz laika. dažreiz ātra spēle ir laba spēle, nevis gaidot starp ekrāniem.
Tā ir spēle, kas liek mazliet padomāt, un tas ir labi, man tā patīk, līdz šim neesmu redzējis, ka bankā nonāktu monētas
Koala Crush Spillehall cjhf
ir nepieciešams ilgs laiks, lai iegūtu jaunus līmeņus. vairs nevaru atgriezties citos līmeņos 😡
Sāka būt lieliska spēle, tad tā sāka iesaldēt un izslēgties. Parasti pēc tam, kad es izvēlējos savus pastiprinātājus. Neaizvietoja pastiprinātājus. Šī iemesla dēļ tiek atinstalēta
Es izmantoju 1151 un ir kļūda ar kubu daudzumu, kas man jāsaņem. Jūs sakāt, ka tas ir 35, bet tas ir tikai 33, es esmu iestrēdzis šajā līmenī, lūdzu, izlabojiet to, es esmu ļoti neapmierināts
Spēlei ir reklāma starp katru komplektu. Ļoti kaitinoši. Neesat pārliecināts, ka tā ir pietiekami patīkama, lai izskaustu visas reklāmas.
Ar manu ganu kaut kas nav kārtībā, jo tas man nekad nedod naudu vai atlīdzību. Tāpēc tas lika man daudz ko palaist garām. Bet man patīk viltojums
Jūs nevarat laimēt nevienu monētu, kā jūs to varējāt, kad es sāku spēlēt. Tagad ir garlaicīgi, es domāju, ka beigšu spēlēt šo spēli..... Atvainojiet👎😞
Sākumā patika. Kad tuvojos 200. līmenim, es saņēmu sludinājumu pēc katra līmeņa. Tik kaitinoši. Drīzumā tiks atinstalēta. Rediģēt: pēc izstrādātāju atbildes izlasīšanas. Es saprotu, ka reklāmas nodrošina spēli bez maksas, taču reklāma pēc katras spēles līmeņa ir par daudz. Parasti es spēlēju desmit vai vairāk reizes sēdus.Turklāt izstrādātājs teica, ka reklāmas ir dažas sekundes garas, bet es gandrīz vienmēr saņemu 30 sekunžu reklāmas.
Lieliska spēle, starp tām esošās reklāmas var būt kaitinošas, taču paiet tikai 30 sekundes, pirms varat noklikšķināt. Dažos gadījumos pat mazāk!
Nepatīkami skaļas reklāmas. Man nav nekas pret reklāmām, taču tās visas ir nepatīkami skaļas pat tad, ja spēlē ir izslēgta skaņa.
Nevar atkārtoti iegūt līmeni. Ar citiem "spēlētājiem" vienmēr 10. vieta. Sasalst. Nospiediet tuvu pievienošanai, bet jebkurā gadījumā aizveda mani uz sludinājumu vietni. čau.
spēle bija ok, līdz starp katru līmeni/dzīvi parādījās pilna ekrāna 5 sekunžu reklāmas. pārāk uzmācīgi, izlaidiet šo spēli
Ja nedēļu esat iestrēdzis vienā līmenī, nevar pārvarēt līmeni. Šķiet, ka viņi vēlas, lai jūs pērkat lietas
Pienācīga spēle ar pārāk garām un uzmācīgām reklāmām Pēc tam, kad no izstrādātāja esmu saņēmis piekāpīgu un faktiski nepareizu atbildi (vairumā gadījumu jūs nevarat izlaist reklāmas), es atinstalēju šo spēli.
Es tam piešķirtu 5 zvaigznes, bet visas tās reklāmas. Es vienkārši izeju un spēlēju citu spēli.
Labi izaicinājumi, bet atdotās monētas ir smieklīgas par summu, kas nepieciešama 2. iespējai. Ja vēlaties spēlēt, neiztērējot $$$, nesāciet